Engineer systeem integratie Fire, Safety & Security - vestiging Hoevelaken

Ben jij een gedreven engineer met affiniteit voor Security oplossingen? Dan zoeken we jou!

Jouw uitdaging als engineer systeem integratie  Fire, Safety & Security 

Je bent onderdeel van het team van de Business Unit Systeem integratie met een hoog kennis- en ervaringsniveau op het gebied van Security Management oplossingen. Onze klanten weten dat ze blindelings op je kunnen vertrouwen want je biedt ze zekerheid en veiligheid.  

Het zelfstandig engineeren en implementeren van onze security management oplossingen zodanig dat deze na oplevering functioneert conform het ontwerp. Je bent het aanspreekpunt op locatie, denkt mee over technische oplossingen en bent een belangrijke schakel tussen de klant, onderaannemers en onze interne organisatie. Daarnaast is het beoordelen van een goede werking van de applicatie en zo nodig aanpassen en optimaliseren belangrijk. Evenals het uitvoeren van complexe service opdrachten om de werking van applicaties te garanderen.

Jouw team

Regel Partners, met vestigingen in Hoevelaken, Waalre en Meppel, is een landelijk opererende System Integrator van gebouwbeheersystemen en Fire, Safety & en Security oplossingen.

Openheid, transparantie, keuzevrijheid en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten en vormen de basis van jarenlange relaties met opdrachtgevers en business partners. “Empowering People in Buildings” Regel Partners gelooft niet in het exclusief houden van kennis en producten. Echte integratie is pas mogelijk als alle betrokkenen open en transparant zijn over technologie, kosten en kwaliteit: dat biedt vrijheid in de keuze voor oplossingen en partners en dat maakt het mogelijk om samen te werken op basis van tevredenheid, zonder ‘lock-ins’ door exclusief gehouden technologie.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een organisatie die groeiende is. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen op jouw terrein. We bieden dan ook mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Daarnaast zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zonder meer goed te noemen.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Voor deze uitdagende functie vragen we ook wat van jou. We zoeken een zelfstandige engineer die complexe situaties de baas kan zijn, nauwkeurig en klantvriendelijk is, en plezier in z’n werk heeft.

Maar ook:

Interesse?

Mail jouw sollicitatie met C.V. naar info@regelpartners.nl t.a.v. de heer A. Brunink.

We nodigen je dan ook graag uit om wanneer je over een passend CV beschikt  uitgebreid over de functie te praten en de mogelijkheden binnen Regel Partners te bespreken, onder het genot van een kop koffie of thee.

Home > Gebouwautomatisering > Vacatures > Engineer systeem integratie Fire, Safety & Security - vestiging Hoevelaken