Ben jij een zelfstandig inbedrijfsteller meet & regeltechniek met ambitie? Dan zoeken we jou!

Jouw uitdaging als Inbedrijfssteller meet & regeltechniek - vestiging Meppel

Het zelfstandig opstarten, instellen, meten en inregelen van automatiseringsinstallaties van alle voorkomende gebouw gebonden installaties, zodanig dat de meet-en regelinstallatie functioneert conform het ontwerp. Daarnaast is het beoordelen van een goede werking van de installatie en zo nodig aanpassen en optimaliseren, relevant evenals het uitvoeren van complexe service opdrachten om de werking van installaties te verbeteren of optimaal in stand te houden.

 Jouw team

Regel Partners, met vestigingen in Hoevelaken, Waalre en Meppel, is een landelijk opererende System Integrator van gebouwbeheersystemen en Fire, safety & en security oplossingen.

Openheid, transparantie, keuzevrijheid en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten en vormen de basis van jarenlange relaties met opdrachtgevers en business partners. “Empowering People in Buildings” Regel Partners gelooft niet in het exclusief houden van kennis en producten. Echte integratie is pas mogelijk als alle betrokkenen open en transparant zijn over technologie, kosten en kwaliteit: dat biedt vrijheid in de keuze voor oplossingen en partners en dat maakt het mogelijk om samen te werken op basis van tevredenheid, zonder ‘lock-ins’ door exclusief gehouden technologie.

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een organisatie die groeiende is. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen op jouw terrein. We bieden dan ook mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Daarnaast zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zonder meer goed te noemen.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Voor deze uitdagende functie vragen we ook wat van jou. We zoeken een zelfstandige engineer die complexe situaties de baas kan zijn, nauwkeurig en klantvriendelijk is, en plezier in z’n werk heeft.

Maar ook:

Interesse?

Mail jouw sollicitatie met CV naar info@regelpartners.nl t.a.v. Dhr. A. Brunink.

We nodigen je dan ook graag uit om uitgebreid over de functie te praten en de mogelijkheden binnen Regel Partners te bespreken, onder het genot van een kop koffie of thee.

Home > Gebouwautomatisering > Vacatures > Inbedrijfssteller meet & regeltechniek - vestiging Meppel