Zijn projecten en gebouwen bij jou altijd ‘in control’? Dan zoeken we jou!

Jouw uitdaging als Projectleider Intelligent Buildings - Hoevelaken

Als projectleider binnen de installatietechniek houd jij je bezig met het leiding geven aan projecten op het gebied van gebouwautomatisering & systeemintegratie in het domein van HVAC installaties, 'Intelligent Building' technologie en security installaties.
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het beoordelen van het (voorlopig) ontwerp, de begroting en prijsvorming van projecten. Je beoordeelt bestekken en de vertaling hiervan naar een werkbegroting en levert hieraan een relevant inhoudelijke bijdrage.
Als projectleider ben je ook verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp, de voorbereiding, de planning en de uitvoering van de diverse projecten. Je begeleidt en stuurt het projectteam aan bij het uitvoeren en invullen van de werkzaamheden aan projecten maar ook servicewerkzaamheden. Je bewaakt de voortgang, controleert het werk van engineers en stuurt daar waar nodig bij. Hiernaast  ben je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt maar ook zeker bij klanten. Op basis daarvan kan je kansen signaleren en kwalificeren bij zowel bestaande als nieuwe klanten.
Je bent communicatief sterk om zodoende de samenwerking tussen verschillende disciplines binnen Regel Partners soepel te laten verlopen en zorg jij voor kwalitatief hoogwaardige en soepel lopende projecten.

Jouw team
Regel Partners, met vestigingen in Hoevelaken, Waalre en Meppel, is een landelijk opererende System Integrator van gebouwbeheersystemen, Intelligent Building en Fire, safety & en security oplossingen. Openheid, transparantie, keuzevrijheid en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten en vormen de basis van jarenlange relaties met opdrachtgevers en business partners.
“Empowering People in Buildings”. Regel Partners gelooft niet in het exclusief houden van kennis en producten. Echte integratie is pas mogelijk als alle betrokkenen open en transparant zijn over technologie, kosten en kwaliteit: dat biedt vrijheid in de keuze voor oplossingen en partners. Dat maakt het mogelijk om samen te werken op basis van tevredenheid, zonder ‘lock-ins’ door exclusief gehouden technologie.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een organisatie die groeiende is. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen op jouw terrein. We bieden dan ook mogelijkheden voor opleidingen en trainingen. Daarnaast zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zonder meer goed te noemen.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou
Voor deze uitdagende functie vragen we ook wat van jou. We zoeken een zelfstandige projectleider die technisch, kwalitatief en commercieel verantwoordelijk is voor de toegewezen projecten en hier ook plezier in heeft.
Maar ook:
• Minimaal 4 jaar werkervaring binnen het vakgebied Meet- en Regeltechniek en minimaal 2 jaar ervaring met het leiden van projecten;
• Minimaal afgeronde HTS Werktuigbouwkunde, Electrotechniek, Industriële automatisering of gelijkwaardig;
• Aanvullende opleidingen en trainingen in het vakgebied meet- en regeltechniek; minimaal MRK-A en MRK-C;
• Kennis van gebouwautomatiseringstechnologie en ICT technologie;
• Kennis van de veiligheidsnormen, aantoonbaar middels een geldig VCA diploma;
• Certificaat Basisinstructie NEN 3140.

Interesse?
Mail uw sollicitatie met CV naar info@regelpartners.nl t.a.v. dhr. A. Brunink.
We nodigen je dan ook graag uit om uitgebreid over de functie te praten en de mogelijkheden binnen Regel Partners te bespreken, onder het genot van een kop koffie of thee.