Hoe gaaf is het om een opdracht uit te voeren met strategische waarde voor ons als Regel Partners, een onderdeel van de Unica Groep. Een onderzoek waarmee we echt aan de slag willen.

Met jouw frisse blik, inzichten en adviezen kunnen wij de volgende professionaliseringslag maken in het onderhouden en uitbouwen van ons imago. Wij waarderen je eigen inbreng. Graag gaan wij met jou in gesprek om de ideale opdrachtomschrijving vorm te geven. Onze ideeën vindt het in het onderstaande terug.

Volg je een studie HBO bedrijfskunde of commerciële economie studenten dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

 

Introductie Regel Partners

Regel Partners B.V. is als zelfstandige onderdeel van de Unica Groep, en is marktleider op het gebied van gebouwautomatisering, systeemintegratie en intelligent building solutions in en rondom gebouwen. Wij integreren als merkonafhankelijk systeemhuis verschillende automatisering oplossingen van toonaangevende multinationals tot integrale oplossingen waarmee onze klanten met één management applicatie een groot aantal systemen kunnen bedienen en beheren.

De klantenkring van Regel Partners bestaat uit eindgebruikers en installateurs. Eindgebruiker klanten zijn met name te vinden in de segmenten zorg (ziekenhuizen), hoger onderwijs, retail (landelijke ketens), industrie (pharma, maak- en voedingsmiddelen) en kantoren.

Regel Partners heeft vestigingen in Hoevelaken, Meppel en Waalre.

 De opdracht

Regel Partners is de afgelopen jaren snel gegroeid. Nieuwe markten zijn ‘aangeboord’ en bestaande markten zijn verder ontwikkeld’. Regel Partners heeft de behoefte om haar imago te onderzoeken om haar positie in de markt te verstevigen en de herkenbaarheid van Regel Partners te vergroten.

Wat is eigenlijk het ideale imago voor een bedrijf als Regel Partners en wat is ons imago? We zijn geïnteresseerd in imago versterkende element uit onze positionering en klantbenadering maar ook in imago verstorende elementen. Ook zijn wij benieuwd hoe de merken Regel Partners en Unica elkaar (kunnen) versterken.

 Wij zoeken

- Wij vinden het belangrijk dat je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en commerciële drive beschikt. Verder breng je je natuurlijke nieuwsgierigheid en een positieve, resultaatgerichte en analytische instelling mee om deze afstudeeropdracht succesvol te doorlopen.

 Wij bieden

- Waardevolle praktijkervaring bij een professionele technische dienstverlener.

- Alle ruimte en de middelen om aan je onderzoek te werken.

- Een energieke en vooruitstrevende werkomgeving met enthousiaste bereidwillige collega die informeel met elkaar omgaan.

- Academisch geschoolde begeleiders met passie voor het onderwerp en onderzoek.

- Een aantrekkelijke afstudeervergoeding.

- Een optie op een voordracht voor een traineeship bij Unica na succesvolle afronding van het onderzoek.

 Interesse of vragen?

- Reageer direct via secretariaat@regelpartners.nl of bel naar 033-2544848, je kunt dan vragen naar mw. Kroder of mw. Van de Poll.

 

 

Home > Over ons > Nieuws > Afstudeeropdracht "Imago onderzoek"